Het aanbod

 
 
 

Solarcharged gelooft  in schone energie en mobiliteit en wil dit makkelijker en goedkoper beschikbaar maken. Daarom bieden wij het systeem als geheel aan, zodat u als ondernemer zich niet hoeft te verdiepen in de technische en fiscale aspecten ervan. De technieken zijn allen al bewezen en in de markt gezet. Solarcharged wil deze als een van de eerste gecombineerd aanbieden. Solarcharged focust zich op het verzorgen van gehele plaatje (opwekken, laden en rijden) en kan daardoor snel, betrouwbare en goedkope elektrische mobiliteit aanbieden. Heeft u al een elektrische auto of heeft u al zonnepanelen dan zorgen wij dat de ontbrekende technieken er naadloos op aan sluiten.

Elektrische (lease) auto

  • Bij het aanschaffen van een elektrische auto zijn en diverse fiscale voordelen voor ondernemers. Solarcharged heeft hier ervaring mee en zorgt ervoor dat u maximaal hiervan kunt profiteren.
  • Daarnaast biedt Solarcharged. als een van de eerste in Nederland elektrische leaseauto`s aan. Een elektrische auto leasen wordt door Solarcharged extra aantrekkelijk gemaakt door deze aan te beiden compleet met oplaadvoorziening en zonnepanelen. Een elektrische auto wordt tegen een scherpe prijs aangeboden. (Gaat u ver op vakantie van de zomer? Dan kunt u gebruik maken van de vakantieregeling. U krijgt dan een normale benzine- of dieselauto zodat u niet wordt beperkt door de nog kleine actieradius van de huidige generatie elektrische auto`s.)

Kosten

  • De kosten per kilometer verschillen per model en per toegepaste technieken in de auto. Met het gehele systeem heeft u binnen 5 jaar helemaal geen stroomkosten meer.

Milieuvoordelen

  • Geen uitstoot van CO2, fijnstof en andere schadelijke stoffen de reeds bekende voordelen van groen stroomverbruik om de auto op te laden. Hiermee kunt u al voor een groot gedeelte voldoen aan de MVO-richtlijnen

Actieradius

  • De huidige elektrische auto`s hebben nog een beperkte actieradius; dit kan per model echter sterk verschillen. Afhankelijk of u een plug-in of volledig elektrische auto gaat rijden is het bereik loopt van 50 km tot maximaal 350 km.

Oplaadvoorziening

U kunt thuis uw elektrische auto opladen aan de oplaadvoorziening aangesloten op uw zonnepanelen en aan het net.
Een gecertificeerde installateur legt het systeem aan waarna u eenvoudig uw auto kunt laden.

Zonnepanelen

Als ondernemer kunt u ook veel voordelen halen bij het investeren in zonnepanelen. Ook hiervoor zal Solarcharged ervoor zorgen dat u hierin volledig geholpen wordt.

In de zomer kunt u geheel gebruik maken van de opgewekte stroom en kunt u overtollige stroom terugleveren. Hiervoor geldt nu nog de saldering regeling.
Mochten de panelen niet genoeg opwekken kunt u altijd stroom uit het net halen.Daarnaast zijn er ook enkele openbare elektrische tankstations in Nederland.
Samen met onze partners installeren wij de zonnepanelen, bekabeling, elektriciteitsmeters en de laadpaal in een dag.

Geef een reactie